Ben Kaan

Mijn naam is Ben Kaan 63 jaar en mede eigenaar van S-Goods.
Met de opening van S-Goods is voor mij het cirkeltje rond.
Na de Detailhandelsschool ben ik op 16 jarige leeftijd gestart met als opleiding verkoper kampeer en sport bij sporthuis Centrum deze baan kon gecombineerd worden met het semiprof contract bij SVV (eredivisie) te Schiedam waar ik 4 jaar onder contract heb gestaan. België (4e bevordering) lonkte met een zeer aantrekkelijk contract en de bedoeling was om na 1 jaar de sprong te gaan maken naar de Top. Lierse en Anderlecht waren zeer geïnteresseerd en na diverse wedstrijden o.a. tegen Anderlecht kon het contract getekend worden bij Lierse, een droom. Helaas is dit door privé omstandigheden (heimwee) niet doorgegaan en zijn we naar 1.5 jaar naar Nederland verhuisd.

Na diverse jobs o.a. bij Perry sport assistent bedrijfsleider, Daka 6 jaar bedrijfsleider Coolsingel, Inkoopcombinatie Inkoper voor 150 winkels sportkleding, Reclame adviseur, ledenbegeleider, visual merchandiser, opzet van het promodorp te Rosmalen werd al snel duidelijk dat de start van het commercieel adviesbureau Ben Kaan, Reclamebureau Attention en in- en verkoop van sport S-Goods circa 23 jaar geleden een nieuwe uitdaging was.

Na zeer succesvol 12 jaar individueel , op maat sportwinkels van o.a. Intersport, Sport 2000, Fairplay te hebben begeleid en geadviseerd met alle in en outs was de volgende stap het huren van marktkramen te Zierikzee, Renesse, Haamstede en Domburg, waar de over voorraden van diverse relaties liquide werd gemaakt.

Circa 12 jaar geleden is op de Lange Reke no 17 een winkel gehuurd en werd de verkoop van de markt succesvol gecontinueerd. Met het huren van een groter pand aan de Lange Reke no 11 Is S-Goods nu alweer 6 jaar actief en kan de consument zijn of haar keuze maken uit diverse gespecialiseerde collecties van o.a. Nike , Adidas, Puma, O’Neill, Brunotti (shop), Australian.

S-Goods wordt met alle in en outs gepositioneerd en gaat met de nieuwe Manager Pim Kaan (afgestudeerd in 2016) een dynamisch, inspirerend seizoen tegemoet.

We begroeten jullie graag in onze winkel te Renesse om kennis te maken met S-Goods; de collectie en het vakantie sfeertje.

Tot ziens!
Ben Kaan

Pim Kaan

Van kleins af aan ben ik opgegroeid met de Retail.

Meer lezen

Ben Kaan

Wij begroeten jullie graag in onze winkel in Renesse!

Meer lezen

Truus Kaan

Ik ben o.a. verantwoordelijk voor de inkoop van kleding.

Meer lezen
Robin de Jongh

Robin de Jongh

Ik geef graag advies over o.a. bikini's, zwembroeken en t-shirts.

Meer lezen
Emma van Mourik

Emma van Mourik

In de vakanties en weekenden zie ik jullie graag in de winkel.

Meer lezen

Niclas Fuhrmann

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit.

Meer lezen

Zufukar van Veelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit.

Meer lezen

Contactgegevens s•Goods Renesse

s•Goods sport & vrijetijd
Lange Reke 11
4325 AA Renesse, Nederland

Stel een vraag

Versturen

© s•Goods Renesse 2017