Pim Kaan

Mijn naam is Pim Kaan, 23 jaar oud en zoon van Truus en Ben Kaan. Mijn drie grootste passies zijn; schoenen, sporten en muziek. Ik kan geen sneakeretalage voorbij lopen, zonder toch even binnen te kijken, heb vorig jaar de marathon van Rotterdam gelopen en kan niet tegen stilte waardoor ik altijd wel muziek of de radio aan heb staan.
Van kleins af aan ben ik opgegroeid met de Retail. Op jonge leeftijd begonnen met het netjes maken van de schoenen en kleding op de marktkraam en vanaf 2006 werkzaam in het familiebedrijf S-Goods. In de loop der jaren heb ik steeds meer verantwoordelijkheden gekregen; inkoop en verkoop, winkelpresentatie, het opleiden van medewerkers en de online activiteiten waaronder social media en het opzetten van de website in samenwerking met onze partner Reclameloods uit Rotterdam.

In 2016 heb ik mijn diploma behaald van de Hbo-opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool Rotterdam. Als verdiepende minor viel de keuze al snel op Concepting & Retail formats. Gericht op alle activiteiten die een retailer kan doen, om de klantbeleving te optimaliseren zodat de klant tevreden en met een glimlach de winkel uit loopt. Als afstudeeropdracht heb ik onderzoek gedaan voor INretail. De grootste brancheorganisatie van de Retail non-food. Gericht op de rol van de branchevereniging in de wensen en behoeften van ondernemers.
Nu ik afgestudeerd ben, kan ik mij volledig inzetten en ben ik mede-eigenaar geworden van S-Goods, van iets moois wat we samen door vallen en opstaan hebben opgebouwd. Ik leer alle ins- en outs kennen om een winkel te runnen, natuurlijk met de hulp van Ben en Truus Kaan.

Graag maak ik kennis met jullie in onze nieuwe winkel aan de Hogezoom in Renesse!

Pim Kaan

Van kleins af aan ben ik opgegroeid met de Retail.

Meer lezen

Ben Kaan

Wij begroeten jullie graag in onze winkel in Renesse!

Meer lezen

Truus Kaan

Ik ben o.a. verantwoordelijk voor de inkoop van kleding.

Meer lezen
Robin de Jongh

Robin de Jongh

Ik geef graag advies over o.a. bikini's, zwembroeken en t-shirts.

Meer lezen
Emma van Mourik

Emma van Mourik

In de vakanties en weekenden zie ik jullie graag in de winkel.

Meer lezen

Niclas Fuhrmann

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit.

Meer lezen

Zufukar van Veelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit.

Meer lezen

Contactgegevens s•Goods Renesse

s•Goods sport & vrijetijd
Lange Reke 11
4325 AA Renesse, Nederland

Stel een vraag

Versturen

© s•Goods Renesse 2017