Brunotti bij s•Goods in Renesse

Jordi van Laar,  accountmanager Brunotti:

Als accountmanager van Brunotti is het fantastisch om te zien met hoeveel passie, visie en kennis S-Goods met onze producten omgaat. Ben, Truus en Pim weten feilloos wat hun klanten van hen verwachten. Samenwerking is voor Brunotti het sleutelwoord en deze visie deelt S-Goods. Als ik de winkel binnen stap blijf ik positief verrast door constante innovaties en verandering ter bevordering van de klantbeleving die worden doorgevoerd.

Brunotti
Brunotti is een lifestyle merk, opgericht in 1979 door de Italiaan Claudio Brunotti. Hij was een getalenteerde (wind)surfer en startte met het shapen van zijn eigen surfboards in Scheveningen.

Zijn passie voor alle soorten boardsports en zijn gevoel voor stijl, kleur en kwaliteit was uniek. Brunotti is een lifestyle merk en ontwikkelt producten voor o.a. windsurfing, kitesurfing, wakeboarding, surfing, longboarding en stand up paddling.

In 2015 heeft Brunotti een eigen shop geopend op de beneden afdeling van S-Goods.
Op deze afdeling kunnen dames en heren hun hart op halen, vanwege een enorme keuze in beachwear. Vanaf maart/april kunt u er terecht voor walkshorts, zwemshorts, boardshorts, T-shirts, tank tops, bikini’s en badpakken. Vanaf augustus/september is deze afdeling voorzien van herfst/winterkleding waaronder wind- en waterdichte softshell jassen, hoodies en crewnecks voor kids, dames en heren.

Naast een grote collectie aan beachwear worden er ook teen- en badslippers van Brunotti aangeboden voor zowel dames als heren.

Samenwerken de sleutel tot succes!
Met de opening van de Brunotti shop bij S-Goods, geeft Brunotti aan dat een serieuze partnership tot fantastische resultaten leidt.

Contactgegevens s•Goods Renesse

s•Goods sport & vrijetijd
Lange Reke 11
4325 AA Renesse, Nederland

Stel een vraag

Versturen

© s•Goods Renesse 2017