O'Neill bij s•Goods in Renesse

Met een langere ondertitel

Robin Teunissen, ex-accountmanager O’Neill.

Met veel zorg en toewijding maakt ons team uitstekende producten. Des te belangrijker is het dan ook om met juiste partners samen te werken. Zo selecteren wij over de hele wereld partners die elke dag dezelfde passie en hetzelfde enthousiasme uitstralen. Partners die service en kwaliteit in- en uitademen. Bij S-Goods vind de consument dat “warme bad”. Het team van deze gepassioneerde winkel streeft elke dag naar tevreden en lachende klanten, geeft uitstekend advies en staat bekend om een geweldig assortiment. 

Één van de grootste slippers collecties van Nederland
S-Goods gelooft in specialisme en het zo breed mogelijk aanbieden van mooie producten. Vandaar dat S-Goods gekozen heeft om zich te concentreren op de Footwear en Flip Flops van O’Neill. De consument treft dan ook één van de grootste collecties van Nederland aan.

De beach- en surfuitstraling van O’Neill modellen passen goed bij S-Goods en de badplaats Renesse. O’Neill heeft vrolijke en frisse zomerse modellen, waaronder instappers, espadrilles, sneakers en runners. De dames modellen lopen van maat 36 t/m 42 en de heren modellen van maat 40 t/m 46.

Een langere ondertitel

300 paar O’Neill slippers in de onlangs geopende “Slipper hoek”
In 2016 is er een aparte “slipper hoek” geopend met ruim 300 paar O’Neill slippers die het gehele jaar blijven hangen. Zo kan de vrouwelijke en mannelijke consument zowel in de zomer als in de winter bij S-Goods terecht voor ledere teen- en kruisband slippers. 

Contactgegevens s•Goods Renesse

s•Goods sport & vrijetijd
Lange Reke 11
4325 AA Renesse, Nederland

Stel een vraag

Versturen

© s•Goods Renesse 2017