Beachwear
Swimwear
Casualwear

Beach-, Swim en Casualwear in de
vernieuwde Brunotti shop

Na de opening van de nieuwe locatie kunnen dames, heren en kinderen hun harten op halen, vanwege een enorm keuze in beach-, swim- en casualwear in de vernieuwde Brunotti shop. 

Deze all-season shop is afgestemd op de behoeften van de consument. Beach- en swimwear in de lente- en zomermaanden en behagelijke casualwear in de herfst-/wintermaanden.

Vanaf maart/april kunt u er terecht voor walkshorts, zwemshorts, t-shirts, polo's, tanktops, bikini's en badpakken en vanaf augustus/september is deze afdeling voorzien van herfst/winterkleding waaronder wind- en waterdichte softshell jassen, hoodies, vesten, winterjassen en fleecejassen voor dames, heren en kinderen. 

Brunotti maakt naast wisselende collecties gebruik van een Never Out of Stock programma. Hierdoor zijn geselecteerde zwembroeken, polo's, t-shirts, walkshorts en bikini's het gehele jaar door op voorraad. Hierdoor heeft S-Goods een goede voorraad in de winkel hangen en worden artikelen dagelijks bijbesteld. Zo kunt u ook in de wintermaanden bij ons terecht voor een zwembroek of bikini. 

Contactgegevens s•Goods Renesse

s•Goods
Hogezoom 196
4325 BJ Renesse

Stel een vraag

Versturen

© s•Goods Renesse 2020