Sportswear

Sportswear bij s•Goods in Renesse

Sportswear waar je in kunt sporten of gewoon als vrijetijdskleding kunt dragen!
Sinds de uitbreiding naar onze winkel op de Hogezoom 196 is de keuze in sportswear voor dames, heren en kinderen enorm vergroot.

De Adidas collectie van s-Goods krijgt met ingang van 2020 een upgrade, van Commercial Driven naar Brand Driven. Dit betekent dat de winkel van s-Goods gezien wordt als versterking van het merk, waardoor wij de uitgebreidere sportswear collectie mogen inkopen en dus veel meer excentrieke artikelen kunnen aanbieden.

Dames Sportswear
bij s-Goods

Op de begane grond kun je de sportswear collecties voor dames vinden. De dames collectie bestaat uit de topmerken: Nike, Adidas en Puma.

S-Goods gelooft in de focus op specifieke merken, zodat de keuze per merk altijd de moeite waard is voor de consument.

Hiervan bieden we een assortiment aan bestaande uit t-shirts, hoodies, vesten, pants, leggings, shorts, trainingspakken, jassen, windbreakers en diverse hardloop- en trainingskleding.

Dames kleding is beschikbaar van maat XS t/m XXL.

Mede dankzij de jongste debutant van een officiële Formule-1 wedstrijd ooit, Max Verstappen is Red Bull Racing enorm hot in Nederland. Bij s•Goods zijn t-shirts, vesten en caps verkrijgbaar van Red Bull Racing vanuit Puma.

Heren Sportswear bij s-Goods

Op de eerste verdieping vind je de sportswear collecties voor heren. Het assortiment heren sportswear bestaat uit de merken: Nike, Adidas, Puma en Vans en is leverbaar van maat XS t/m 3XL.

Voor heren bieden we een assortiment aan bestaande uit t-shirts, singlets, hoodies, vesten, pants, shorts, trainingspakken, jassen, windbreakers en diverse hardloop- en trainingskleding.

Met ingang van 2020 start s-Goods met het verkopen van Baby kleding van Adidas. Wij hebben een leuke collectie uitgezocht bestaande uit setjes voor meisjes en jongens voor betaalbare prijzen. Heel leuk om te combineren met een paar baby schoenen vanuit de kinderhoek.

Kids sportswear bij s-Goods

Op de begane grond in de ‘kidscorner’ vind je naast een enorme keuze in kinderschoenen ook de kids sportswear. Deze collectie bestaat uit de merken: Nike, Adidas, Puma en Vans voor jongens en meisjes. Hier vind je kleurrijke t-shirts, shorts, leggings, hoodies, vesten, jassen en windbreakers.

Babykleding is beschikbaar van Adidas vanaf maat 68 t/m 104 en de kinderkleding van de overige merken is leverbaar van maat 116 t/m 176.

Beach-, Swim- en casualwear

Begin 2019 is de Brunotti shop verdubbeld in grootte. Voorheen stonden de dames en heren kleding op één wand gepresenteerd. Met de uitbreiding van de winkel is ervoor gekozen om de dames kleding beneden te houden en de heren kleding te verhuizen naar de bovenverdieping. De meisjes kleding is gepresenteerd bij de dames shop en de jongens kleding is gepresenteerd bij de heren shop. 

Na de opening van beide shops kunnen dames, heren en kinderen hun harten op halen, vanwege een enorme keuze in beach-, swim- en casualwear in de Brunotti shops.

De all-season shops zijn afgestemd op de behoeften van de consument. Beach- en swimwear in de lente- en zomermaanden en behagelijke casualwear in de herfst-/wintermaanden.

Vanaf maart/april kan je er terecht voor walkshorts, zwemshorts, t-shirts, polo's, tanktops, bikini's en badpakken en vanaf augustus/september is deze afdeling voorzien van herfst/winterkleding waaronder wind- en waterdichte softshell jassen, hoodies, vesten, winterjassen en fleecejassen voor dames, heren en kinderen. 

Brunotti maakt naast wisselende collecties gebruik van een Never Out of Stock programma. Hierdoor zijn geselecteerde zwembroeken, polo's, t-shirts, walkshorts en bikini's het gehele jaar door op voorraad. Hierdoor heeft S-Goods een goede voorraad in de winkel hangen en worden artikelen dagelijks bijbesteld. Zo kunt u ook in de wintermaanden bij ons terecht voor een zwembroek of bikini.

Contactgegevens s•Goods Renesse

s•Goods sport & vrijetijd
Hogezoom 196 
4325 BJ Renesse, Nederland

Stel een vraag

Versturen

© s•Goods Renesse 2020