Sportswear

Sportswear

Sportswear waar je in kunt sporten of gewoon als vrijetijdskleding kunt dragen!
Sinds de uitbreiding naar onze nieuwe locatie op de Hogezoom 196 is de keuze in sportswear voor zowel dames, heren als kids vergroot. 

Op de begane grond is de sportswear op merk en geslacht overzichtelijk ingedeeld.
S-Goods gelooft in de focus op specifieke merken, zodat de keuze per merk altijd de moeite waard is voor de consument. Zo kiest S-Goods voor de topmerken Nike, Adidas, Puma en Vans. 
Hiervan bieden we een assortiment aan bestaande uit t-shirts, singlets, shorts, pants, truien, vesten en polo's. 

Van Nike verkopen we o.a. de Nike Sportswear, Nike SB, Nike Dry, Just Do It en Nike Air collecties voor zowel dames, heren als kinderen. Dames kleding is beschikbaar van maat XS t/m XXL, herenkleding van maat XS t/m 3XL en kinderkleding van maat 116 t/m 176. 

Van Puma verkopen we o.a. de Evostripe Move en Red Bull Racing collecties.
De Evostripe collectie bestaat uit mooi getailleerde pakken met oog op detail. Waarbij de t-shirts, leggings, pants en vesten perfect bij elkaar passen. Verkrijgbaar voor dames, heren en kinderen.  Mede dankzij de jongste debutant van een officiële Formule-1 wedstrijd ooit, Max Verstappen is Red Bull Racing enorm hot in Nederland. Bij S-Goods zijn t-shirts, vesten en caps verkrijgbaar van Red Bull Racing.

S-Goods heeft zich gespecialiseerd in de Essential collecties van Adidas. De traditionele 3 stripes maar ook de Linear collecties. Verkrijgbaar voor dames en heren in maat XS t/m 3XL en kinderen van 116 t/m 176. 

Contactgegevens s•Goods Renesse

s•Goods sport & vrijetijd
Hogezoom 196 
4325 BJ Renesse, Nederland

Stel een vraag

Versturen

© s•Goods Renesse 2019