Het verhaal achter s•Goods

Dertien jaar geleden...

S-Goods is dertien jaar geleden gestart door Ben en Truus Kaan. Ben en Truus Kaan hebben alle kanten van de sportbusiness meegemaakt. Ben was profvoetballer, bedrijfsleider bij Daka, inkoper voor Intres, reclamemaker, commercieel adviseur, ‘winkeldokter’ en marktkoopman. Truus was hoofd verkooppromotie en parkcoördinatie bij Center Parcs, verkooptrainer voor onder meer Intersport en runde samen met Ben hun commercieel adviesbureau en later de marktkraam.

Ben en Truus stonden enkele jaren met hun sport- en vrijetijd schoenen en -kleding op diverse weekmarkten in Zeeland en Zuid-Holland, waaronder ook de woensdagen in Renesse. Toen de gelegenheid zich voordeed besloten Ben en Truus om de marktkraam in te ruilen voor een winkel aan de Lange Reke 17 in Renesse.
Deze winkel had een vloeroppervlakte van circa 50m² en zeker het dubbele door alle goederen die tijdens goed weer, buiten neer gestald waren.
Na vijf jaar verruilden ze de winkel voor een grotere winkel, een paar deuren verderop, op nummer 11. Met een magazijn en een keuken. De oppervlakte was ruim drie keer zo groot als de vorige, maar toch was de ambitie groter dan het formaat van de winkel.

Een belangrijke reden om de stap te nemen naar een grotere winkel, is de al net zo gedreven Pim Kaan, die de zaak over zal nemen. Op jonge leeftijd hielp hij zijn ouders al mee. Na zijn studie Commerciële Economie werd hij mede-eigenaar van s-Goods, waar hij steeds meer verantwoordelijkheden kreeg: van inkoop tot winkelpresentatie, van het opleiden van medewerkers tot budgetteren.

Dit leidde ertoe dat S-Goods op 27 april 2018 haar nieuwe winkel opende op de Hogezoom 196 in Renesse. Op de plaats van het voormalige Delta warenhuis. Een ruim winkelpand van 485m² middenin Renesse. Na één jaar proefdraaien met twee winkels, stond er nog een winkel te huur. Direct naast S-Goods. Deze ruimte heeft S-Goods erbij gehuurd in 2019 en de wanden ertussenuit gehaald waardoor de winkelvloeroppervlakte vergroot is met 300m² naar 885m².

Nu de winkel groter is, hebben klanten meer ruimte om rond te kijken en de is routing aangepast zodat klanten gemakkelijker kunnen winkelen. Op de begane grond vind je een dames sneakerwand, de kidscorner, dames kleding afdeling, Brunotti dames shop en de slipperwand. Op de eerste verdieping vind je herenkleding, een heren sneakerwand, de Skechers shop, de Brunotti heren shop en casual/wandel afdeling.

Graag tot ziens, in onze winkel aan de Hogezoom 196 in Renesse.

Contactgegevens s•Goods Renesse

s•Goods
Hogezoom 196
4325 BJ Renesse

Stel een vraag

Versturen

© s•Goods Renesse 2020