Casual 
Schoenen

Casual schoenen bij s•Goods in Renesse

In onze "woonkamer" op de entresol vindt je de sportieve en geklede casualschoenen van Australian, Brunotti en Timberland.

Australian, een herenschoenenmerk van Nederlandse oorsprong, heeft mooie Portugese kwaliteit schoenen voorzien van een lederen voering en een uitneembaar voetbed. Belangrijk, omdat steeds meer mensen kampen met voetproblemen waardoor zij hun eigen inlegzolen in de schoenen kunnen plaatsen. Daarnaast is een eigentijds design belangrijk om op de wensen van de markt te kunnen inspelen. De doelgroep die het merk Australian voorziet is zeer groot. We hebben het over de trendvolger in de markt die houdt van leuke moderne schoenen die comfortabel zitten. De leeftijdsgroep varieert van 18 tot 70 jaar. De collectie is leverbaar van maat 39 tot en met 50.

Brunotti is een lifestyle merk en ontwikkelt producten voor o.a. windsurfing, kitesurfing, wakeboarding, surfing, longboarding en stand up paddling. Sinds 2019 is S-Goods gestart met de schoenen collectie van Brunotti. Deze zijn leuk te combineren met de heren kleding van Brunotti die te vinden is naast de schoenencollectie op de eerste verdieping. De schoenen zijn leverbaar van maat 40 tot en met 46. 

Timberland staat bekend om hoogwaardige kwaliteit, eerlijkheid en duurzaamheid. Voor de lente/zomer van 2020 heeft Timberland ook weer een ijzersterke collectie neer weten te zetten. Deze modellen zijn vele malen lichter van kleur en gewicht. Een groot gedeelte van deze collectie bestaat uit heren schoenen die enkel en alleen van gerecycled materiaal gemaakt zijn. Een mooie stap van Timberland voor een beter milieu. Daarnaast zijn er voor de dames ook sandalen ingekocht met en zonder een verhoging. De heren collectie is leverbaar van maat 40 tot en met 47.5. 

De visie van S-Goods is dat er altijd én in iedere maat voldoende keuze moet zijn (39 t/m 50). Mocht een schoen onverhoopt niet op voorraad zijn, wordt de schoen binnen 24 uur in de winkel geleverd of naar het huisadres opgestuurd. 

Contactgegevens s•Goods Renesse

s•Goods
Hogezoom 196
4325 BJ Renesse

Stel een vraag

Versturen

© s•Goods Renesse 2020