Flip Flops
Slides
Sandals

Slippers bij s•Goods in Renesse

In een badplaats als Renesse kunnen slippers natuurlijk niet ontbreken.
Met ruim 5000 paar teen-, kruisband-, badslippers en sandalen mogen wij onszelf één van de grootste aanbieders van de regio noemen. 

Badslippers

Wat kan natuurlijk niet ontbreken in een badplaats als Renesse? Juist! Badslippers.
Van Adidas verkopen wij het topmodel: Adilette. Al sinds 1972 dé badslipper met sportieve look, uitstekend voetbed en de traditionele 3 strepen op de bovenkant. Dit model is sinds 2017 in een nieuw jasje gestoken. Het voetbed is veranderd voor een Cloudfoam voetbed en is op voorraad vanaf maat 36 t/m 50. 
Van Nike verkopen wij het topmodel Benassi. De vervanger van de welbekende Getasandal die uit de productie is gehaald door Nike.

Teen- en kruisbandslippers

Plastic, stoffen of ledere teen- en kruisbandslippers er is voor ieder wat wils! Op de slipperwand van maar liefst 10 meter breed zijn 9 topmerken gepresenteerd: Reef, Teva, O'Neill, Australian, Merrell, Brunotti,  Skechers, Adidas en Nike.
Leverbaar in maat 20 t/m 50.

Sandalen 
Op het gebied van Sandalen kiezen we bewust voor Teva, Merrell en Timberland. Modische en comfortabele sandalen voor kids, dames en heren in maat 20 tot en met 47. De sandalen van Teva en Merrell hebben een uitstekend voetbed. De Teva sandalen zijn voorzien van een Shoc Pad in de hielkap die schokken absorbeerd en de zolen zijn van Spider-orignal Rubber wat ervoor zorgt dat ze extreem duurzaam zijn en een goede grip bieden. De sandalen zijn speciaal behandeld met een antibacteriele technologie die ongewensten geuren tegen gaat.


Contactgegevens s•Goods Renesse

s•Goods
Hogezoom 196
4325 BJ Renesse

Stel een vraag

Versturen

© s•Goods Renesse 2020