Outdoor
Schoenen

Outdoor schoenen bij s•Goods in Renesse

Wandelen is enorm gezond en laagdrempelig en daarnaast in de omgeving van Renesse met prachtige duinen, bossen en stranden zeker geen straf! 

Merrell

Het Amerikaanse outdoormerk Merrell is één van de grootste wandelmerken ter wereld en staat voornamelijk bekend om haar comfortabele en duurzame wandelschoenen. Alle modellen van Merrell zijn voorzien van Air Cushion+ voetbed. Deze zool voorkomt schokken en dempt goed. 

De wandelschoenen van Merrell zijn ademend, waterdicht en zijn voorzien van vibram® buitenzolen. Deze zolen zijn bijzonder duurzaam en bieden goede grip voor zowel natte als droge ondergronden, zelfs tijdens extreme temperaturen. Daarnaast zijn de meeste modellen voorzien van Gore-Tex®. Gore-Tex® is waterdicht en ademend. 

Het top-model van Merrell is de Moab 2 Gore-Tex®,verkrijgbaar in laag en mid-hoog. Deze schoen is beschikbaar voor zowel dames als heren, is waterdicht en ademend, heeft een vibram® buitenzool en een Air Cushion+ voetbed. 
Daarnaast zijn de MQM en Siren Edge nog net iets lichter van gewicht, voorzien van Vibram® buitenzool en Gore-Tex®.

Adidas en Teva

Van Adidas verkopen we de Terrex collectie. Deze wandelschoenen zijn er voor dames en heren in mid-hoog en laag. De schoenen zijn tevens voorzien van Gore-Tex® en hebben een Traxion-loopzool, die zorgen voor een goede grip. Waar je ook heen gaat.

Teva staat vooral bekend om zijn comfortabele sandalen, maar wandelschoenen produceren dat kunnen ze ook als de beste! Wij verkopen het model Arrowood. Het is de allerlichtste waterdichte lage sneaker met een verfijnde outdoorstijl. De schoen is ademend en heeft een versterkte rubberen buitenzool voor extra grip en bescherming op ruig terrein.


Contactgegevens s•Goods Renesse

s•Goods
Hogezoom 196
4325 BJ Renesse

Stel een vraag

Versturen

© s•Goods Renesse 2020