Grote sneaker collectie

Sneakers bij s•Goods in Renesse

S•Goods heeft de grootste keuze in sneakers van Schouwen-Duiveland. Op tien verschuifbare schoenenwanden van maar liefst 15 meter breed en 2,80 meter hoog staan de nieuwste Nike en Adidas sneakers in maat 35.5 t/m 49.5 gepresenteerd. In de kidscorner staan naast sportswear en slippers ook sneakers van Nike, Adidas, Puma, Skechers en Vans in maat 17 t/m 35.
Daarnaast staan op de eerste verdieping de nieuwste sneakercollecties van Skechers, New Balance, Puma, Vans en Timberland in maat 36 t/m 50. 

Verschuifbare schoenenwanden met Nike en Adidas sneakers
S•Goods gaat met de tijd mee. Zo ook met het principe 'genderneutraal'.
De schoenenwanden zijn 'genderneutraal' ingericht. Zo staan de modellen niet op gender, zoals dames, heren of kinderen maar op maat. De voorkeuze in modellen zetten wij zo breed mogelijk neer, de consument mag zelf bepalen welke schoenen hij of zij mooi vind. 

De Nike en Adidas sneakerwanden staan bij ons als volgt ingedeeld: drie wanden in maat 35.5 t/m 40, drie wanden in maat 36 t/m 44 en vier wanden in maat 39 t/m 49.5. Een dame met bijvoorbeeld maat 42 kan hierdoor niet alleen bij de wanden van maat 36 t/m 44 kijken maar ook bij de wanden van 39 t/m 49.5. Voor een heer met maat 40 geldt hetzelfde. 

Kindersneakers in maat 17 t/m 35 in de 'kidscorner'
S•Goods heeft een kidscorner gecreëerd waar de ouders zelf de schoenen  kunnen uitzoeken en passen. Deze corner is gemakkelijk te bereiken met de kinderwagen. We hebben al schoenen voor de allerkleinste voordat ze uberhaupt papa, mama of sneakers kunnen zeggen (maat 17) en deze lopen door tot en met maat 35 van Nike, Adidas, Puma, Skechers en met ingang van 2019 ook Vans. 

Bij de inkoop letten wij naast de laatste trends, op het comfort van de schoenen. Zo worden er voor de allerkleinsten (t/m 27) alleen lichtgewicht schoenen ingekocht met een flexibele zool, zodat zij gemakkelijker hun eerste stappen kunnen zetten. Deze modellen lopen 9 van de 10 keer door tot en met maat 35. Om te checken welke maat geschikt is, meten wij de voet met de binnenzool van de schoen. Wij adviseren daarbij een vinger lengte ruimte. 

De nieuwste sneakers voor dames en heren op de eerste verdieping
Op de eerste verdieping zijn dames en heren sneakers gepresenteerd van Skechers, New Balance, Vans, Puma en Timberland.
Marketing-gigant Skechers gelooft net als S•Goods in samenwerking en het breed presenteren van modellen per merk. In 2018 heeft Skechers een shop gebouwd op de bovenverdieping. Skechers staat bekend om haar sportieve comfortabele schoenen. "Klanten die eenmaal Skechers hebben gekocht, doen ze niet meer uit". Voor 2019 wordt het aantal modellen verdubbeld ten opzichte van 2018.
De old-skool skate modellen van Vans zijn nog altijd enorm populair onder skaters maar ook voor dagelijks gebruik. Sinds 2018 is S-Goods de samenwerking aangegaan met Vans. Voor 2019 zal er een frisse collectie aangeboden worden, voor zowel zomer als winter.


Een content titel

Meer lezen

Een content titel

Meer lezen

Contactgegevens s•Goods Renesse

s•Goods sport & vrijetijd
Hogezoom 196 
4325 BJ Renesse, Nederland

Stel een vraag

Versturen

© s•Goods Renesse 2019