Grote
sneaker collectie

Sneakers bij s•Goods in Renesse

S•Goods heeft de grootste keuze in sneakers van Schouwen-Duiveland. Op tien verschuifbare schoenenwanden van maar liefst 15 meter breed en 2,80 meter hoog staan de nieuwste Nike en Adidas sneakers in maat 35.5 t/m 49.5 gepresenteerd. In de kidscorner staan naast sportswear en slippers ook sneakers van Nike, Adidas, Puma, Skechers en Vans in maat 17 t/m 35.
Daarnaast staan op de eerste verdieping de nieuwste sneakercollecties van Skechers, New Balance, Puma, Vans en Timberland in maat 36 t/m 50. 

Schoenenwanden met Nike en Adidas sneakers

S•Goods gaat met de tijd mee. Zo ook met het principe 'genderneutraal'.
De schoenenwanden zijn 'genderneutraal' ingericht. Zo staan de modellen niet op gender, zoals dames, heren of kinderen maar op maat. De voorkeuze in modellen zetten wij zo breed mogelijk neer, de consument mag zelf bepalen welke schoenen hij of zij mooi vind. 

De Nike en Adidas sneakerwanden staan bij ons als volgt ingedeeld: drie wanden in maat 35.5 t/m 40, drie wanden in maat 36 t/m 44 en vier wanden in maat 39 t/m 49.5. Een dame met bijvoorbeeld maat 42 kan hierdoor niet alleen bij de wanden van maat 36 t/m 44 kijken maar ook bij de wanden van 39 t/m 49.5. Voor een heer met maat 40 geldt hetzelfde. 

Kindersneakers mt 17 t/m 35 in de 'kidscorner'

S•Goods heeft een kidscorner gecreëerd waar de ouders zelf de schoenen  kunnen uitzoeken en passen. Deze corner is gemakkelijk te bereiken met de kinderwagen. We hebben al schoenen voor de allerkleinste voordat ze uberhaupt papa, mama of sneakers kunnen zeggen (maat 17) en deze lopen door tot en met maat 35 van Nike, Adidas, Puma, Skechers en met ingang van 2019 ook Vans. 

De nieuwste trends

Bij de inkoop letten wij naast de laatste trends, op het comfort van de schoenen. Zo worden er voor de allerkleinsten (t/m 27) alleen lichtgewicht schoenen ingekocht met een flexibele zool, zodat zij gemakkelijker hun eerste stappen kunnen zetten. Deze modellen lopen 9 van de 10 keer door tot en met maat 35. Om te checken welke maat geschikt is, meten wij de voet met de binnenzool van de schoen. Wij adviseren daarbij een vinger lengte ruimte. 

De nieuwste sneakers voor
dames en heren op de eerste verdieping

S-Goods is weer uit haar jas gegroeid! Medio maart 2019 is de winkelruimte uitgebreid met 300m² naar ca. 800m². Hiervoor is extra winkelruimte gehuurd en is het voormalige magazijn verplaatst om voor de consument een optimale winkelbeleving te creëren. 

De belangrijkste veranderingen zijn; het realiseren van een dames afdeling, een junior afdeling en slipper afdeling op de begane grond en het creëren van een heren afdeling, Skechers shop en casual/outdoor afdeling op de eerste verdieping. Maak kennis met het vernieuwde S-Goods in haar nieuwe vestiging, in het hart van Renesse!

Contactgegevens s•Goods Renesse

s•Goods
Hogezoom 196
4325 BJ Renesse

Stel een vraag

Versturen

Een content titel

Meer lezen

Een content titel

Meer lezen

© s•Goods Renesse 2019