Grote
sneaker collectie

Sneakers bij s•Goods in Renesse

S•Goods heeft de grootste keuze in sneakers van Schouwen-Duiveland. Op de begane grond vind je tien verschuifbare schoenenwanden van maar liefst 15 meter breed en 2,80 meter hoog, vol met dames en junior sneakers in maat 35.5 t/m 44,  van o.a. Nike, Adidas, Puma, New Balance en Vans. Direct naast de ingang vind je de kidscorner. In deze kidscorner staan naast sportieve vrijetijdskleding en slippers ruim 2000 paar kinderschoenen van Nike, Adidas, Puma, Skechers en Vans in maat 17 tot en met 35. Daarnaast staan op de eerste verdieping ruim 4000 paar van de nieuwste sneakercollecties van Nike, Adidas, Puma, Vans, New Balance, Timberland en Skechers in maat 39 t/m 49.5.

De laatste nieuwe trends bij S•Goods 

S•Goods houdt bij het bepalen van haar assortiment rekening met de klanten die de winkel bezoeken. Zo is er voor ieder wat wils, in elke prijsklasse. De afgelopen jaren houdt de witte sneaker trend aan. De witte sneaker is niet meer weg te denken uit het straatbeeld en wordt nu zelfs moeiteloos gecombineerd met jurken voor dames en bij colberts voor heren. Daarnaast houdt ook de dad sneaker trend aan. De sneakers worden wat stoerder en grover en de kleuren worden steeds meer uitgesproken.

Kindersneakers mt 17 t/m 35 in de 'kidscorner'

S•Goods heeft een kidscorner gecreëerd waar de ouders zelf de schoenen  kunnen uitzoeken en passen.
De kidscorner is gemakkelijk te bereiken met de kinderwagen. We hebben al schoenen voor de allerkleinste voordat ze uberhaupt papa, mama of sneakers kunnen zeggen (maat 17) en deze lopen door tot en met maat 35 van Nike, Adidas, Puma, Skechers en Vans. 
Bij de inkoop letten wij naast de laatste trends, op het comfort van de schoenen. Zo worden er voor de allerkleinsten (t/m 27) alleen lichtgewicht schoenen ingekocht met een flexibele zool, zodat zij gemakkelijker hun eerste stappen kunnen zetten. Deze modellen lopen 9 van de 10 keer door tot en met maat 35. De medewerkers van S•Goods adviseren met de maat en helpen een geschikt paar sneakers te vinden.

Dames sneakers bij s•Goods

Op de begane grond vind je tien verschuifbare wanden vol met dames sneakers van de merken: Nike, Adidas, Puma, Vans, New Balance en Timberland. De dames sneakers beginnen bij maat 36 en lopen tot en met maat 42, in sommige gevallen zelfs tot en met maat 44!

Voor dames is er voor 2020 een grote mix ingekocht. Opvallende sneakers, neutrale sneakers, court-modellen, hardloop- en trainingschoenen, er is voor iedere dame wel wat te vinden.

Vergeet niet even langs de Skechers afdeling te lopen op de eerste verdieping. Hier zijn nog eens 1000 paar dames sneakers te vinden, die niet alleen heel comfortabel lopen maar ook leuk eruit zien.

Heren sneakers bij s-Goods

Loop je even de trap op naar de eerste verdieping dan kom je in een waar sneaker walhalla. Op deze afdeling staan ruim 4000 paar van de nieuwste sneakercollecties van Nike, Adidas, Puma, Vans, New Balance, Timberland en Skechers. De heren sneakers lopen van maat 39 t/m 49.5.

Deze maten proberen wij altijd op voorraad te houden, zodat ook de klanten met een grotere schoenmaat bij ons terecht kunnen en voldoende keuze hebben. Daarnaast bieden wij de service om de modellen te reserveren in de winkel of naar het huisadres te sturen, mocht het voorkomen dat een maat niet voorradig is.

heren sneakers sgoods renesseContactgegevens s•Goods Renesse

s•Goods
Hogezoom 196
4325 BJ Renesse

Stel een vraag

Versturen

Een content titel

Meer lezen

Een content titel

Meer lezen

© s•Goods Renesse 2020