Nike campaign

Nike

S-Goods heeft de grootste keuze in Nike sneakers en vrijetijdschoenen van Schouwen-Duiveland in maat 17 tot en met 49.5 en daarbij een ruim aanbod Nike kleding, slippers, caps en ballen. “Just Click It”.

Meer lezen
Adidas Neo campaign

Adidas

S-Goods heeft zich gespecialiseerd in de Adidas Neo collectie met een ruime keuze in ca. 50 modellen sneakers van maat 18 t/m 49 ⅓ tegen aantrekkelijke prijzen en daarnaast bijpassende Adidas kleding, slippers, caps en ballen. 

Meer lezen
brunotti sgoods renesse

Brunotti

S-Goods heeft een aparte Brunotti shop op de beneden afdeling, met een ruime keuze in beachwear: walk-, zwem &, boardshorts,
t-shirts en tank tops, bikini’s en badpakken, soft shell jassen, hoodies en crewnecks voor kids, dames en heren. 

Meer lezen
o'neill sgoods renesse

O'Neill

S-Goods is dealer van O’Neill met één van de grootste slipper collecties van Nederland, een ruime keuze in beach footwear voor dames en heren in maat 36 tot en met 46.

Meer lezen
puma model

Puma

S-Goods heeft zich gericht op de “lifestyle” modellen van Puma, met een ruime keuze in ca. 40 modellen sneakers voor dames en heren in maat 36 t/m 47.

Meer lezen
australian sgoods renesse

Australian

S-Goods is dealer van Australian-Footwear, met het grootste aanbod van Schouwen-Duiveland. Comfortabele en moderne ledere herenschoenen, beschikbaar in maat 39 tot en met 50! 

Meer lezen

Nike

s•Goods heeft de grootste keuze in Nike sneakers en vrijetijdschoenen van Schouwen-Duiveland, met ruim 3000 paar en ca. 120 Nike modellen in maat
15 tot en met 49.5.

Adidas

Het assortiment van
s•Goods gaat met ingang van 2020 een upgrade krijgen door middel van ons nieuwe brand-driven account bij Adidas. Verwacht een nog uitgebreidere collectie!

Puma

S-Goods specialiseert zich in de lifestyle collectie van Puma. In deze collectie wordt het accent gelegd op kleur, opvallen en een sportieve eigentijdse look.
New Balance

Eén van 's werelds grootste schoenen fabrikanten. Sinds 1906 maken ze schoenen met drie support punten om het evenwicht (balance) en het comfort in de schoenen te verbeteren.  


Skechers

Bekend om het Memory Foam voetbed dat in alle schoenen voor komt. Dit is een materiaal dat wanneer het wordt ingedrukt langzaam in zijn oorspronkelijke vorm terugkeert. Dit zorgt voor een heerlijk zachte demping. 

Vans

Amerikaans fabrikant van sneakers, BMX-, snowboard- en skateboard-schoenen en overige schoentypen, met als doelgroep het jeugdsegment van de skateboard-, snowboard- en surf-scenes.


Brunotti

Dames, heren en kinderen kunnen hun hart op halen, vanwege een enorm keuze
in beach-, swim- en casualwear in de vernieuwde Brunotti shops!


Australian

Australian en S-Goods zijn in 2008 gestart en hebben het merk inmiddels stevig gepositioneerd. De kracht van de samenwerking is de wisselwerking tussen het merk en S-Goods.Timberland

De klassieke Timberland boot, wie kent hem niet. Ruim 45 jaar bestaat deze inconische 6-inch timberland. Een klassieker die staat voor waar vakmanschap.O’Neill

De ruim 500 paar O’Neill slippers blijven het gehele jaar hangen, zo kan de vrouwelijke en mannelijke consument zowel in de zomer als in de winter bij S-Goods terecht voor ledere teen- en kruisband slippers. 


Reef

Slipper specialist Reef is een opgericht in 1984 en werd sindsdien populair bij surfers en strandgangers. 


Merrell

Het Amerikaanse outdoormerk Merrell is één van de grootste wandelmerken ter wereld en staat voornamelijk bekend om haar comfortabele en duurzame wandelschoenen.Teva

Wie sandalen zegt, zegt Teva. Teva betekent natuur in het Hebreeuws en laten de sandalen daar nou net voor bedoelt zijn. 

Contactgegevens s•Goods Renesse

s•Goods
Hogezoom 196
4325 BJ Renesse

Stel een vraag

Versturen

© s•Goods Renesse 2020