Brunotti bij s•Goods in Renesse

All-season shop in de vernieuwde winkel

Na de opening van 2 Brunotti shops kunnen dames, heren en kinderen hun hart op halen, vanwege een enorm keuze in beach-, swim- en casualwear.

Brunotti is een lifestyle merk, opgericht in 1979 door de Italiaan Claudio Brunotti.
Hij was een getalenteerde (wind)surfer en startte met het shapen van zijn eigen surfboards in Scheveningen. Zijn passie voor alle soorten boardsports en zijn gevoel voor stijl, kleur en kwaliteit was uniek. Brunotti is een lifestyle merk en ontwikkelt producten voor o.a. windsurfing, kitesurfing, wakeboarding, surfing, longboarding en stand up paddling.

Na de opening van de nieuwe locatie kunnen dames, heren en kinderen hun hart op halen, vanwege een enorm keuze in beach-, swim- en casualwear in de vernieuwde Brunotti shop.  Deze all-season shop is afgestemd op de behoeften van de consument.
Beach- en swimwear in de lente- en zomermaanden en behagelijke casualwear in de herfst- en wintermaanden.

Begin 2019 is de Brunotti shop verdubbeld in grootte. Voorheen stonden de dames en heren kleding op één wand gepresenteerd. Met de uitbreiding van de winkel is ervoor gekozen om de dames kleding beneden te houden en de heren kleding te verhuizen naar de bovenverdieping. De meisjes kleding is gepresenteerd bij de dames shop en de jongens kleding is gepresenteerd bij de heren shop. 

Vanaf maart/april kunt u er terecht voor walkshorts, zwemshorts, t-shirts, polo's, tanktops, bikini's en badpakken en vanaf augustus/september is deze afdeling voorzien van herfst/winterkleding waaronder wind- en waterdichte softshell jassen, hoodies, vesten, winterjassen en fleecejassen voor dames, heren en kinderen. 

Brunotti maakt naast wisselende collecties gebruik van een Never Out of Stock programma. Hierdoor zijn bijvoorbeeld geselecteerde zwembroeken, polo's, t-shirts, walkshorts en bikini's het gehele jaar door op voorraad. Hierdoor heeft S-Goods altijd een goede voorraad in de winkel hangen en worden artikelen dagelijks bijbesteld.
Zo kunt u ook in de wintermaanden bij ons terecht voor een zwembroek of bikini.

Contactgegevens s•Goods Renesse

s•Goods sport & vrijetijd
Hogezoom 196 
4325 BJ Renesse, Nederland

Stel een vraag

Versturen

© s•Goods Renesse 2020