Merrell bij s•Goods in Renesse

Goed tegen hielspoor

Alle modellen van Merrell zijn voorzien van Air Cushion+ voetbed. Deze zool voorkomt schokken en dempt goed.  De wandelschoenen van Merrell zijn ademend, waterdicht en voorzien van vibram® buitenzolen.

Het Amerikaanse outdoormerk Merrell is één van de grootste wandelmerken ter wereld en staat voornamelijk bekend om haar comfortabele en duurzame wandelschoenen.

Alle modellen van Merrell zijn voorzien van Air Cushion+ voetbed. Deze zool voorkomt schokken en dempt goed.  De wandelschoenen van Merrell zijn ademend, waterdicht en voorzien van vibram® buitenzolen. Deze zolen zijn bijzonder duurzaam en bieden goede grip voor zowel natte als droge ondergronden zelfs tijdens extreme temperaturen. Daarnaast zijn de meeste modellen voorzien van Gore-Tex®. Gore-Tex® is waterdicht en ademend. 

De top-modellen van Merrell zijn o.a. de Moab 2 Gore-Tex® verkrijgbaar in laag en mid-hoog. Deze schoen voor zowel dames als heren is waterdicht en ademend, heeft een vibram® buitenzool en een Air Cushion+ voetbed. Daarnaast zijn de MQM en Siren Edge nog net iets lichter van gewicht, voorzien van Vibram® buitenzool en Gore-Tex®.

Contactgegevens s•Goods Renesse

s•Goods sport & vrijetijd
Hogezoom 196 
4325 BJ Renesse, Nederland

Stel een vraag

Versturen

© s•Goods Renesse 2020