Nike bij s•Goods in Renesse

Nike bij S•Goods

S-Goods heeft de grootste keuze in Nike sneakers en vrijetijdschoenen van Schouwen-Duiveland, met ruim 3000 paar en ca. 120 Nike modellen in maat 15 tot en met 49.5..

Expertise in de Kidscorner van maat 15 t/m 35
S•Goods heeft een Kidscorner gecreëerd waar de ouders met hun kinderen zelf de schoenen uit kunnen kiezen en passen.
In deze Kidscorner zijn de Nike sneakers vanaf maat 17 tot en met 35 gepresenteerd. Bij de inkoop letten wij naast de laatste trends, op het comfort van de schoenen. Zo worden er voor de allerkleinsten (t/m 27) alleen lichtgewicht schoenen ingekocht met een flexibele zool, zodat zij gemakkelijker hun eerste stappen kunnen zetten. Deze modellen lopen 9 van de 10 keer door tot en met maat 35. Om te controleren welke maat geschikt is, meten wij ook de voetjes op.
 

Ruime keuze in de kidsmodellen van maat 35.5 t/m 40
Bij de kids modellen tot en met maat 35, wordt vaak een elastieken veter of een klittenband gebruikt zodat de kinderen zelf de schoenen aan kunnen trekken. Veel van de modellen lopen ook door in maat 35.5 t/m 40, maar worden vanaf maat 35.5 met een veter geproduceerd. Enkele kids modellen van Nike die wij verkopen zijn de md runner, tanjun, air max command, air max vision, air max sequent, air max invigor, air max axis, zoom pegasus en court borough. 

Neutrale maar ook fel kleurige dames sneakers
De kidsmodellen zijn voor veel dames met een kleinere maat ook erg interessant. Naast de ca. 45 damesmodellen waar zij al uit kunnen kiezen. Bij de inkoop van de damesmodellen wordt rekening gehouden met het feit dat dames graag neutrale kleuren dragen om te combineren bij hun kleding. Maar natuurlijk staan er ook felle en vrolijke zomerse kleuren bij. Enkele dames modellen van Nike die wij verkopen zijn de air max axis, air max thea, air max motion, md runner, tanjun, flex rn, free rn, pegasus en downshifter. 

Heren sneakers lopen door van maat 39 t/m 49.5
Ook de heren hebben bij ons een grote keuze in maar liefst 50 Nike modellen. Deze modellen beginnen bij maat 39 en een selectie loopt zelfs door tot en met maat 49.5. Deze maten proberen wij altijd op voorraad te houden, zodat ook de klanten met grotere voeten bij ons terecht kunnen en voldoende keuze hebben. Daarnaast bieden wij de service om de modellen te reserveren in de winkel of naar het huisadres te sturen, mocht het voorkomen dat een maat niet voorradig is. Enkele heren modellen van Nike die wij verkopen zijn de air max axis, air max vision, air max command, air max motion, air max invigor, ebernon, nightgazer, md runner, tanjun, pegasus, free rn en flex rn. 

Bijpassende dames- en herenkleding voor de sportieve look
Naast het enorme assortiment schoenen verkopen wij ook bijpassende kleding van Nike.
Van Nike verkopen we o.a. de Nike Sportswear, Nike SB, Nike Dry, Just Do It en Nike Air collecties voor zowel dames, heren als kinderen. Dames van maat XS t/m XXL, heren van maat S t/m XXL en kinderen van maat 116 t/m 176.

Specialist in ballen van Europese topclubs en topcompetities 
Op het gebied van ballen durven wij ons specialist te noemen, met een grote keuze in Replica ballen van topclubs en topcompetities, zoals de premier league, la liga, serie A, Super Lig en FC Barcelona.

Tegelnaam

Lorem ipsum dolor sit amet

Nike-Kidscorner

Tegelnaam

Lorem ipsum dolor sit amet

Tegelnaam

Lorem ipsum dolor sit amet

Nike-schoenenwand

Tegelnaam

Lorem ipsum dolor sit amet

Contactgegevens s•Goods Renesse

s•Goods sport & vrijetijd
Hogezoom 196 
4325 BJ Renesse, Nederland

Stel een vraag

Versturen

© s•Goods Renesse 2019