Puma bij s•Goods in Renesse

"Dad sneakers, dé trend voor 2018/2019

De absolute trend voor 2018 en 2019 zijn toch wel de 'dad sneakers'. Deze sportieve sneakers zijn een tikkeltje grof en ogen wat lomper. De hype van dit moment zijn de Triple S sneakers van Balenciaga. Puma brengt voor 2019 de Cilia en Future Runner voor dames en heren die op de 'dad sneakers' zijn geinspireerd.

S-Goods specialiseerd zich in de lifestyle collectie van Puma. In deze collectie ligt een grote rol voor de traditionele Puma suède. De suède sneaker met een dikke rubberen zool en rond silhouet, is al ruim vijftig jaar een begrip, wereldwijd en in de collectie van Puma. Voor 2018/2019 richt S-Goods zich op de traditionele Puma Suede, maar zijn er ook weer vernieuwingen in het assortiment te vinden.

'Dad sneakers, dé trend voor 2018 en 2019'
De absolute trend voor 2018 en 2019 zijn toch wel de 'dad sneakers'. Deze sportieve sneakers zijn lekker grof en lomp. De hype van dit moment zijn de Triple S sneakers van Balenciaga.
Puma brengt voor 2019 de Cilia en Future Runner voor dames en heren die op de 'dad sneakers' zijn geinspireerd. Voor een nog wat sportievere look zijn er de Ignite sneakers van Puma. Deze modellen zijn geschikt voor fitness en om tot 5km te joggen. 

De Ignite schoenen passen perfect bij de Evostripe kleding collectie van Puma. 
Deze collectie bestaat uit mooi getailleerde broeken, vesten, t-shirts en shorts voor dames, heren en kinderen. Evostripe is lichtgewicht, biedt warmte en voert zweet gemakkelijk af. 

Mede door onze eigen 'Max' Verstappen is Formule 1 populairder dan ooit. Puma sponsort de Red-Bull coureur Max Verstappen met een eigen kleding lijn en ook petten. 
S-Goods heeft voor 2018/2019 petten, snapbacks, t-shirts en vesten ingekocht van Red Bull Racing. 

Achter deze modellen zitten goede voorraden. Iedere dag worden ontbrekende maten bijbesteld, zodat de consument altijd voldoende keuze heeft. Mocht het toch gebeuren dat de maat niet voorradig is, dan wordt er ingelogd in de voorraad van Puma en wordt het artikel direct besteld voor de consument en gereserveerd in de winkel of naar zijn of haar huisadres gestuurd.

Contactgegevens s•Goods Renesse

s•Goods sport & vrijetijd
Hogezoom 196 
4325 BJ Renesse, Nederland

Stel een vraag

Versturen

© s•Goods Renesse 2019