Skechers bij s•Goods in Renesse

Skechers bij S•Goods

Skechers is een amerikaans lifestyle en sport performance merk, opgericht in 1992. Skechers staat bij vele bekend om het Memory Foam voetbed dat in alle schoenen voor komt. Dit is een materiaal dat wanneer het wordt ingedrukt langzaam in zijn oorspronkelijke vorm terugkeert. Dit zorgt voor een heerlijk zachte demping. 

Skechers gelooft net als S-Goods in het breed brengen van modellen per merk. In totaal zijn er zelfs ca. 3000 modellen te onderscheiden. In 2018 heeft S-Goods in samenwerking met Skechers een shop geplaatst op de bovenverdieping. In deze shop worden met ingang van 2019 ca. 100 modellen gepresenteerd. Bestaande uit dames en herenschoenen, slippers en sandalen. 
De dames en heren collectie bestaat uit sportieve vrijetijdschoenen, casualschoenen, teenslippers en sandalen van Skechers Sport. Leverbaar in maat 36 t/m 49.5. De Skechers shop is wegens succes zelfs recentelijk uitgebreid naar 50m²!

Een nieuwe trend bij Skechers zijn de D´lites modellen. Deze modellen zijn in eind 2018 grootschalig geïntroduceerd in een campagne met Camilia Cabello. Deze modellen zijn vanaf april 2019 in verschillende kleuren in de winkel te vinden voor zowel dames als kinderen. 

De lichtgevende en kleurrijke ´twinkle toes´ zijn voor nagenoeg elk meisje een must have. Deze schoenen lichten op wanneer je loopt en je kan ze zelfs aan en uit zetten. Voor jongens zijn er de stoere S lights en Energy lights. Deze lichten ook op wanneer je loopt of blijven constant oplichten in verschillende kleuren. Je kan ze zelfs s´avonds na een dag lopen opladen aan de stekker!
De kindermodellen van Skechers zijn verkrijgbaar bij S-Goods van maat 20 t/m 35. 

Contactgegevens s•Goods Renesse

s•Goods sport & vrijetijd
Hogezoom 196 
4325 BJ Renesse, Nederland

Stel een vraag

Versturen

© s•Goods Renesse 2020