Timberland bij s•Goods in Renesse

Een gedeelte van deze collectie bestaat uit heren schoenen die enkel en alleen van gerecycled materiaal gemaakt zijn. Een mooie stap van Timberland voor een beter milieu.

De klassieke Timberland boot, wie kent hem niet. 45 jaar bestaat deze inconische 6-inch timberland. Een klassieker die staat voor waar vakmanschap. Een van de eerste waterdichte leren schoenen in zijn soort. Met de beste kwaliteit volnerfnubuck en volledig afgesloten naden. 

Sinds 2018 is S-Goods de samenwerking aangegaan met Timberland. De collectie bestaat uit de klassieke Timberland modellen, modische dameslaarsjes, waterdichte herensneakers en lichtgewicht kinderschoenen van maat 36 t/m 46. 

Timberland staat bekend om hun herfst/winter modellen. Voor de lente/zomer van 2019 heeft Timberland ook een ijzersterke collectie neer weten te zetten. Deze modellen zijn geinspireerd op de herfst/winter modellen, maar zijn vele malen lichter van kleur en gewicht. Een gedeelte van deze collectie bestaat uit heren schoenen die enkel en alleen van gerecycled materiaal gemaakt zijn. Een mooie stap van Timberland voor een beter milieu. Daarnaast zijn er voor de dames ook sandalen ingekocht met en zonder een verhoging. 

Contactgegevens s•Goods Renesse

s•Goods sport & vrijetijd
Hogezoom 196 
4325 BJ Renesse, Nederland

Stel een vraag

Versturen

© s•Goods Renesse 2019