Timberland bij s•Goods in Renesse

Timberland bij S•Goods

De Rebotl collectie bestaat uit heren schoenen die enkel en alleen van gerecycled materiaal gemaakt zijn. Een mooie stap van Timberland voor een beter milieu.

De klassieke Timberland boot, wie kent hem niet. Ruim 45 jaar bestaat deze inconische 6-inch timberland. Een klassieker die staat voor waar vakmanschap. Een van de eerste waterdichte leren schoenen in zijn soort. Met de beste kwaliteit volnerfnubuck en volledig afgesloten naden. 

Sinds 2018 is S-Goods de samenwerking aangegaan met Timberland. De collectie bestaat in herfst/winter uit de klassieke Timberland modellen, modische dameslaarsjes, waterdichte herensneakers en lichtgewicht kinderschoenen van maat 36 t/m 46. 

Timberland staat bekend om hun herfst/winter modellen. Voor de lente/zomer heeft Timberland haar collectie beter weten te positioneren. Deze modellen zijn geïnspireerd op de herfst/winter modellen, maar zijn vele malen lichter van kleur en gewicht. Een gedeelte van deze collectie bestaat uit heren schoenen die enkel en alleen van gerecycled materiaal gemaakt zijn. Een mooie stap van Timberland voor een beter milieu. Daarnaast zijn er voor de dames ook sandalen ingekocht met en zonder een verhoging. 

Over milieu gesproken.. Wist je dat Timberland de komende vijf jaar, vijftig miljoen bomen gaat planten voor zijn streven naar een groenere toekomst. Sinds 2001 heeft Timberland wereldwijd 10 miljoen bomen geplant.

Contactgegevens s•Goods Renesse

s•Goods sport & vrijetijd
Hogezoom 196 
4325 BJ Renesse, Nederland

Stel een vraag

Versturen

© s•Goods Renesse 2020