Vans bij s•Goods in Renesse

Old Skool Vans

De klassieke zwart witte Vans inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld en zal voor 2019 populair blijven.

Vans is een Amerikaanse fabrikant van sneakers, BMX-, snowboard- en skateboard-schoenen en overige schoentypen, met als doelgroep het jeugdsegment van de skateboard-, snowboard- en surf-scenes. Ook maakt het kleding en accessoires gericht op diezelfde markt.

S-Goods is sinds de opening van de nieuwe vestiging aan de Hogezoom 196 gestart met de samenwerking met Vans. De collectie van Vans bij S-Goods bestaat voor 2018 uit dames, heren en kinder modellen. De dames sneakers lopen van maat 36 t/m 42, de heren sneakers van maat 39 t/m 47 en de kids sneakers van 20 t/m 35.

Enkele modellen die wij verkopen zijn de Ward in het laag, hoog en met platform zool. Daarnaast ook de klassieke slip-on van Vans, de Asher. Modellen Filmore, Atwood voor heren en de Doheny en Filmore decon voor dames.

Vans groeit extreem bij s-Goods. Na een 100% stijging in 2019 hebben wij voor 2020 weer een stijging ingebouwd van 100% door het aantal modellen te vergroten en de voorraad te verbeteren.

De klassieke zwart witte Vans is inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld en zal voor 2020 populair blijven. Daarnaast zijn er t-shirts en truien, tassen en caps ingekocht van Vans voor kinderen, dames en heren. 

Contactgegevens s•Goods Renesse

s•Goods sport & vrijetijd
Hogezoom 196 
4325 BJ Renesse, Nederland

Stel een vraag

Versturen

© s•Goods Renesse 2020